Menuer​

Oplevelsen

Crustade

Kyllingelever, cognac, skovbær​

Sprød surdej

Sortfodsskinke og comté

Brioche og smør

Butternut squash

Gulerod, Kaviar gold selection

Pighvar

Røget lardo, morkel, blanquette

Frilandsgris

BBQ, Fennikel, sort hvidløg

Modnet højreb

Selleri, sylt, gastrique

Kvæde

Vanilje og nougatine

Petitfours​

Pris: DKK 1.195,-

Vinmenu: DKK 600,-

Maade Dining v/Jonas Henriksen

Slotsalle 5 1, 6000 Kolding

Klik her for rutevejledning

Telefon: 30 22 79 93

E-mail: kontakt@maade.dk

CVR: 43697366

Åbningstider

Mandag - torsdag: 11.00 - 22.00

Fredag og lørdag:  11.00 – 23.30

Søndag: lukket

Telefonen besvares kun i hverdage
​mellem 09.00 – 18.00

serapport

Sociale medier